icon1 English  uk copy   

Волонтирање

volonteri ilustr
Драги волонтери и волонтерке,
Овим путем желимо да Вас обавестимо да активно радимо на успостављању безбедног и сигурног волонтерског програма, током ванредног стања, који је у складу са прописаним мерама Владе Републике Србије и активностима Локалног кризног штаба.
Безбедност и сигурност волонтера, али и корисника волонтерског програма, су нам на првом месту и тај став делимо са свим актерима цивилног сектора у Новом Саду, који се баве волонтерским програмима, и заједно са нама су укључени у креирање програма.
Замолићемо вас да не крећете у самосталне волонтерске активности нити да учествујете у самоорганизованим акцијама због ризичних последица по ваше лично здравље и здравље особа са којим долазите у контакт том приликом.
За одговорно волонтирање, које подразумева све безбедносне и здравствене мере, у овом случају је неопходно да прођете обуку и да добијете потпуне информације и јасне инструкције како на одговоран и безбедан начин волонтирати у оваквим ситуацијама.
Уколико имате жељу за ВОЛОНТИРАЊЕМ, обратите нам се путем нашег имејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (име и презиме, факултет, број телефона и e-mail адреса).
Стојимо вам на располагању за сва додатна питања.
Чувањем сопственог здравља, чувамо и туђе!
Срдачан поздрав
-Универзитет у Новом Саду
-Студентски парламент Универзитета у Новом Саду

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (SPUNS_Obavestenje_Volonterski_upiti_novo.pdf)Обавештење о волонтирању 250 kB
mic

Упишите

ДРЖАВНИ

ПРАВНИ

Дипломирани правник је професија која се директно везује за вршење државне власти  и вршење најзначајнијих друштвених функција.

Гарантујемо вам

ЗНАЊЕ

Успеси на међународним такмичењима потврђују наш квалитет.

Остварите

ПРАКСУ

у државним институцијама и кроз правне клинике.

прочитајте више...

Ко је на мрежи: 232 гостију и нема пријављених чланова