VIII МЕЂУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА HARMONIZATION OF SERBIAN AND HUNGARIAN (DOMESTIC) LAW WITH THE EUROPEAN UNION LAW AND CROSS-BORDER COOPERATION

usaVIII међународна научна конференција на којој су саопштени резултати рада у претходној години на пројекту Harmonization of Serbian and Hungarian (domestic) Law with the European Union Law and Cross-Border Cooperation, чији су носиоци Правни факултет у Новом Саду и Правни факултет у Сегедину, одржана je 17. јуна 2021. године online, путем апликације Skype. У раду Конференције, чији је домаћин био Правни факултет у Сегедину, учествовали су истраживачи са Правног факултета у Сегедину и Правног факултета у Новом Саду. После поздравних речи професорке Márte Görög, деканице Правног факултета у Сегедину и професора Слободана Орловића, продекана Правног факултета у Новом Саду, истраживачи су своје резултате изложили у оквиру пет панела: Basic Rights, State Аffairs, Economic Affairs, Criminal Law, Local Self-Government.

mic

Упишите

ПРАВНИ

Дипломирани правник је професија која се директно везује за вршење државне власти  и вршење најзначајнијих друштвених функција.

Гарантујемо вам

ЗНАЊЕ

Успеси на међународним такмичењима потврђују наш квалитет.

Остварите

ПРАКСУ

у државним институцијама и кроз правне клинике.

прочитајте више...

Ко је на мрежи: 117 гостију и нема пријављених чланова